Tutustu uuteen työntekijäämme Anja Lanteriin

Kokenut ympäristöasiantuntija aloitti Kokkolassa

Anja Lanteri on aloittanut 12.10. vanhempana asiantuntijana Kokkolan toimipisteellä. Tehtäviin kuuluu mm. ympäristölupa- ja YVA-hankkeiden kirjoittamista ja vetämistä, ympäristöjärjestelmien rakentamista sekä laajasti erilaisten ympäristöselvitysten tekemistä. Uusissa työtehtävissään Anja kertoo pääsevänsä toteuttamaan kiinnostuksen kohteitaan: ”Hain Envineerille, sillä nautin isoista hankkeista, joissa saa hyödyntää asiantuntemusta, aprikoida miten erilaiset haasteet ratkaistaan sekä kirjoittaa paljon.”

Vuonna 2012 Oulun yliopistosta ympäristötekniikan diplomi-insinööriksi valmistuneella Anjalla on pitkä kokemus ympäristöinsinöörinä ja ympäristöpäällikkönä työskentelystä teollisuusalan yrityksissä. Näissä tehtävissä Envineer tuli hänelle tutuksi tilaajan näkökulmasta, ja hän sai hyvän ennakkokäsityksen siitä, millainen yritys on työpaikkana: ”Itselleni on todella tärkeää, että yhdessä voi pohdiskella, jakaa asiantuntemusta ja innostua projekteista. Tiesin, että yrityksessä työskentelee rentoa ja asiantuntevaa porukkaa ja että Envineerillä kaikki saavat olla omia persooniaan. Se kokonaisuus kiinnosti eniten: mukava porukka yhdistettynä todella mielenkiintoiseen ja haasteelliseen asiantuntijatyöhön.”

Anjan esimies ja Kokkolan toimipisteen vetäjä Toni Uusimäki toivottaa Anjan tervetulleeksi Envineerin oransseihin: ”Anjan koulutustausta ja työkokemus antaa meille uusia mahdollisuuksia palvella erityisesti teollisuuspuolen asiakkaitamme entistä paremmin ja laaja-alaisemmin. Ja Anja sopii täydellisesti oranssiin asenteeseen ja tekemiseen!”

Myös Anja on tyytyväinen uuteen työpaikkaansa. ”Envineerillä työskentely on vastannut ennakko-odotuksia. On ollut todella kivaa, kun on päässyt heti projekteihin mukaan”, hän iloitsee. Vapaa-ajalla Anja liikkuu mielellään luonnossa. Viidesosa Suomen kansallispuistoista on tullut hänelle tutuksi ja tavoitteena on patikoida kaikissa kotimaan kansallispuistoissa parin vuoden aikana.

 

Anja Lanteri

 

Anjan yhteystiedot:
+358 40 1602557
anja.lanteri@envineer.fi

Lue seuraavaksi

Kesätyöntekijöiden kuulumiset

Yksi ainoa maapallo

Esittelyssä envineeriläisiä – Janne Huttunen