Rekry uutisia Kuopiosta

Päivi Savolainen aloitti vanhempana asiantuntijana Kuopiossa

Pitkän uran kemian- ja kaivosteollisuuden parissa tehnyt Päivi Savolainen aloitti marraskuun puolivälissä vanhempana asiantuntijana Kuopiossa. Envineerillä Päivin työtehtävät liittyvät kaivosten lupahakemuksiin sekä erilaisiin selvityksiin ja suunnitelmiin. ”Päivi tuo meille kokemusta suurteollisuuden ympäristöasioista, niiden ylläpidosta ja raportoinnista. Olemme tyytyväisiä, kun saimme uudenlaista osaamista ja kokeneen henkilön kasvavaan joukkoomme”, hänen esimiehensä, johtava asiantuntija, Janne Nuutinen iloitsee.

Halu päästä käyttämään osaamistaan laajemmassa mittakaavassa sai Päivin hakemaan Envineerille töihin. ”Kiinnostuin konsulttialasta, sillä siinä pääsee tarkastelemaan teollisuuteen liittyviä ympäristöasioita monesta suunnasta. Samalla pääsen laajentamaan omaa osaamistani”, hän kertoo.

Työskennellessään edellisessä työpaikassa Päivi pääsi tutustumaan Envineeriin tilaajan roolissa. ”Envineer erottuu tämän alan yrityksistä positiivisessa mielessä. Tilaajan näkökulmasta yhteistyö toimi käytännössä hyvin ja sain mielikuvan, että siellä asioita tehdään asiantuntevalla, ihmislähtöisellä ja nuorekkaalla otteella”, hän kuvailee ensivaikutelmiaan Envineeristä. Myös osa yrityksen nykyisistä työntekijöistä ovat hänelle tuttuja opiskeluajoilta.

Kuva luotettavasta, laadukkaasta ja innostavasta työpaikasta ovat pitäneet pintansa ensimmäisten työviikkojen aikana. ”Alkuvaikutelma on ollut erittäin positiivinen ja odotan innolla, miten työnkuva kehkeytyy tulevaisuudessa,” Päivi kertoo tyytyväisenä. Vapaa-ajallaan hän rentoutuu perinnekäsitöiden ja pientilan remontoinnin parissa. Lisäksi puutarha, sienestys ja marjastus ovat lähellä hänen sydäntään.

 

Päivin tavoitat seuraavista yhteystiedoista:
+358 44 5741 241
paivi.savolainen@envineer.fi

Lue seuraavaksi

Kesätyöntekijöiden kuulumiset

Yksi ainoa maapallo

Esittelyssä envineeriläisiä – Janne Huttunen