Teijasta uusi vahvistus Tampereen toimistolle

Teijasta uusi vahvistus Tampereen toimistolle

Alkuvuodesta haimme Tampereelle tiimimme vahvistukseksi kokeneempaa asiantuntijaa, joka tulisi työskentelemään YVA- ja ympäristölupamenettelyihin liittyvissä projekteissa. Tehtävään valikoitui Teija Käpynen, jolla on yli 10 vuoden kokemus ympäristöasiantuntijan tehtävistä. ”YVA- ja ympäristölupahakemuksiin liittyvien tehtävien lisäksi osaamiseni kuuluu esimerkiksi rakennustuotteiden ympäristöselosteiden todentamista ja kemikaaliturvallisuuden suunnittelua”, Teija kertoo osaamisestaan.

Envineerille Teija päätti hakea, sillä hän tutustunut yritykseen ja sen työtekijöihin aikaisempien työtehtävien kautta. ”Olen esimerkiksi ollut tilaamassa Envineeriltä meluselvityksiä, jolloin sain aika hyvän kuvan yrityksestä”, hän antaa esimerkin siitä, miten on tutustunut yritykseen. ”On mahtava juttu saada noin korkean tason tekijä ja hyvä tyyppi työkaveriksi. Teijan kanssa tulee hyvin toimeen ja hän sopii porukkaamme paremmin kuin hyvin”, Teijan esimies Kalle Putula iloitsee Teijan aloittamisesta Envineerillä.

Teijan ensimmäiset viikot ovat alkaneet hyvällä vauhdilla. ”Tällä hetkellä olen mukana isommassa YVA-hankkeessa ja jo muitakin projekteja on tiedossa”, hän kertoo töiden alkamisesta ja jatkaa: ”Vaikka suurimman osan työajasta olen työskennellyt etänä, täällä on ollut lämmin vastaanotto, kun moni uusi työkaveri on ottanut yhteyttä. Olen saanut todella hyvän mielikuvan Envineeristä työpaikkana ja innolla liityn remmiin.”

Teija kertoo odottavansa innolla myös uusia hankkeita ja haasteita sekä uuden oppimista erityisesti asiakastyössä: ”Olen ymmärtänyt, että Envineerin tapoihin kuuluu rakentaa ja vaalia pitkäaikaisia asiakassuhteita. Haluan kehittyä erityisesti siinä, että pystyisin paremmin ottamaan huomioon asiakkaiden tarpeet, kuuntelemaan heitä paremmin sekä ratkomaan heidän haasteitaan.”

Tervetuloa Envineerin oransseihin Teija!

 

 

Teijan tavoittaa Tampereen toimistolta. Teijan yhteystiedot:

Teija Käpynen
teija.kapynen@envineer.fi
040 714 8253

Lue seuraavaksi

Kesätyöntekijöiden kuulumiset

Yksi ainoa maapallo

Esittelyssä envineeriläisiä – Janne Huttunen