Envineer kasvaa - kaksi uutta asiantuntijaa

Kuopion aluetoimistossa aloitti projektipäällikkönä lokakuun 9. päivänä Aku Tuppurainen. Akulla on usean vuoden kokemus ympäristöalan konsultointitehtävistä. Hän on työskennellyt erityisesti kaivosten ja jätehuollon ympäristöasioiden parissa. ”Innolla odotan mielenkiintoisia projekteja sekä uusien että entuudestaan tuttujen työkavereiden ja asiakkaiden kanssa”, Aku toteaa hymyillen työpisteeltään. Aku tuo positiivisen asenteensa, vahvan teknisen osaamisensa ja projektihallintataitonsa Envineerin käyttöön. ”On aivan mahtavaa, että saatiin Akun tasoinen osaaja tiimiin heti yrityksen alkumetreillä”, toteaa toimitusjohtaja Karjalainen. Aku on opiskellut Savonia-ammattikorkeakoulussa ympäristöteknologiaa. Vapaa-ajallaan Aku on aktiivinen liikkuja niin luonnossa kuin urheiluharrastustenkin parissa.

Samaan aikaan Akun kanssa Kuopiossa aloitti suunnittelijana (MMM yo.) Lasse Varis. ”Vastaanotto on ollut todella hyvä! On hienoa päästä mukaan kasvavaan, nuoreen ja energiseen työporukkaan”, Lasse selventää. Lassella on vahva aiempi kokemus vesienkäsittelyn ja luonnonmukaisen ympäristörakentamisen suunnittelusta Vapo Clean Waters Oy:stä. Lasse tulee hyödyntämään osaamistaan Envineerin suunnittelutoimialalla monipuolissa ympäristönsuunnitteluhankkeissa.

”En olisi voinut toivoa parempaa alkua, kun saimme heti joukkoomme kaksi yläsavolaista vääräleukaa”, itsekin savolainen Karjalainen myhäilee. ”Tosiasiassa löysimme heti alkuun kaipaamaamme osaamista ja hyvää tekemisen otetta, joka auttaa meitä vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeisiin”, Karjalainen vakavoituu. ”Tästä on hyvä jatkaa!”

Lue seuraavaksi

Sosiaalisten vaikutusten arviointi

Flexensin Kokkolaan suunnittelema vihreän vedyn laitoshanke on mittaluokaltaan Suomen suurimpia

Töissä Envineerillä: Mira Kehusmaa