Ympäristö- ja maarakennustekniset rakennuttamispalvelut

Avullamme varmistat, että maarakennushankkeesi toteutuu laadukkaasti ja aikataulussa

Apua rakennushankkeen eri vaiheisiin

Rakennuttamispalvelumme käsittävät esimerkiksi hankkeen urakka-asiakirjojen laatimisen, tarjouspyyntöasiakirjat ja työturvallisuusasiakirjat sekä urakoitsijan valinnassa auttamisen. Halutessasi hoidamme myös työmaavalvonnan. Rakennuttamispalveluidemme tavoitteena on asiakkaan teknisen ja taloudellisen edun valvonta – eli sen varmistaminen, että haluttu tekninen rakenne saadaan tehtyä mahdollisimman kustannustehokkaasti ja laadukkaasti.

Käytännönläheinen suuntautumisemme ja kokemus useista maanrakennusprojekteista varmistaa sujuvan kommunikoinnin kaikkien rakennusurakan osapuolien kanssa. Kun yksi kumppani on mukana hankkeessa alusta lähtien, kuluu vähemmän aikaa tiedonsiirtoon, suunnitelmat ja sopimukset ovat selkeät ja valvonta hyvää koko rakennushankkeen ajan.

 

Luotettava yhteistyökumppani koko maarakennushankkeen ajaksi

Periaatteemme on, että rakentamisen tulee olla yhtä lailla hyvää niin laadultaan kuin hengeltäänkin. Rakennusprojektit sujuvat jouhevasti, ja ovat kaikkien kannalta reiluja, kun kaikki projektiin osallistuvat soutavat samaan suuntaan. Tämän mahdollistavat selkeästi tehdyt urakka-asiakirjat. Huolehdimme, että tilaaja saa haluamansa rakenteen sovittuun hintaan ja urakoitsija saa sovitun maksun ajallaan.

Rakentaminen voi olla yhtä aikaa niin tehokasta, laadukasta kuin hyvähenkistäkin

Rakennuttamispalveluihimme kuuluvat esimerkiksi

  • Rakennuttaminen
  • Työmaavalvonta
  • Ulkopuolinen laadunvalvonta ja mittaukset
  • Suunnittelu
  • Urakka- ja tarjouspyyntöasiakirjojen laatiminen
  • Luvitus
  • Turvallisuuskoordinaattorin tehtävät

Projekti maaliin ajallaan ja budjetissa

Aina ei löydy omasta takaa osaamista rakennustöiden valvontaan tai projektien suunnitteluun. Tai sitten ei vain yksinkertaisesti aika riitä kaikkeen siihen, mitä urakka vaatii. Rakennushankkeet vievät usein paljon työaikaa kaiken päivittäisen liiketoiminnan pyörittämisen päälle, ja projekteihin sisältyy monia liikkuvia tekijöitä.

Ulkopuolisen kumppanin käyttäminen mahdollistaa sen, että rakennusprojekti saadaan vietyä maaliin siten kuin alun perin suunniteltiin, eikä budjetti veny – erityisesti niissä tapauksissa, kun oma aika tai osaaminen ei riitä.

Millaiset projektit ovat ydinosaamistamme?

Meidän osaamistamme ovat erityisesti erilaiset ympäristö- ja maarakennustekniset hankkeet. Oli kyseessä sitten esimerkiksi kaatopaikkarakenteet, erilaiset altaat, käsittelykentät, kaivosten ympäristörakenteet tai kaava-alueet, olemme ydinosaamisalueellamme.

Jätä yhteydenottopyyntö

  • Lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteen ja tietojen tallentamisen