Envineerillä olemme kaikki samassa veneessä

Envineerillä olemme kaikki samassa veneessä

Kirjoittaja Toni Salonen

Olen Toni Salonen ja toimin Envineerillä Jyväskylän suunnitteluyksikön vetäjänä ja johtavana asiantuntijana. Koen työni haastavana ja monipuolisena: siihen sisältyy kehitys- ja esimiestehtäviä, ympäristöteknistä suunnittelutyötä ja projektinjohtamista. Tietokoneen ääreltä on mukava työskennellä välillä myös kentällä – rakennusurakoiden valvontatehtävissä suunnitelmat näkee konkreettisesti myös maastossa.

Olen ollut mukana perustamassa Envineeriä, joka on sopivalla vauhdilla kasvanut pienestä suunnittelutoimistosta usealla paikkakunnalla toimivaksi, alan parhaita tekijöitä työllistäväksi asiantuntijaorganisaatioksi. Projektien määrä ja työvoiman tarve kertovat, että meidät tunnetaan jo melko hyvin! Emme ole kaavoihin kangistuneita.

Envineer on kehittyvä yritys, jossa työntekijöiden ääni saa kuulua. Meille sopii henkilö, joka haluaa kehittää itseään ja samalla koko firmaa. Ilmapiiri on innostava ja rento – tittelit ja kankeat arvojärjestykset eivät kuulu arkeemme, vaan kaikki ovat tasavertaisia.

Vaikka toimistomme ja työntekijät ovat hajallaan ympäri Suomea, olemme kaikki ”samassa veneessä” ja meillä on yhteinen päämäärä: tehdä Envineeristä alan kasvava huippuyritys.

Toni Salonen