Mervi aloitti taloushallinnon asiantuntijana

Alkuvuodesta saimme toivottaa tervetulleeksi Envineerille taloushallinnon asiantuntijan Mervi Nevalaisen. Mervin työtehtävät Envineerillä ovat osa organisaation tukitoimintoja, jotka mahdollistavat yrityksen hallitun kasvun ja resurssien optimoinnin. Mervin vastuualueelle kuuluvat osto- ja myyntireskontran ylläpito sekä projektien hallinnan ja taloushallinnon raportoinnin kehittäminen.

Mervin esihenkilönä toimivan ja henkilöresursseista vastaavan Aku Tuppuraisen mukaan Mervin oransseihin riveihin siirtyminen on otettu ilolla vastaan: ”Mervi tuo mukanaan osaamista ja työkaluja toiminnan mittaamiseen, mikä edesauttaa laadun ja yleisesti ottaen toimintamme kehittämistä. Mervin vahvuuksia ovat monipuolinen kokemus taloushallinnosta, kokonaisvaltainen näkemys liiketoiminnasta sekä yleinen energisyys ja positiivisuus.” Akun mukaan Mervi tuo esiin eväitä päätöksentekoon sekä antaa tervetullutta tukea sekä johdolle että projektitiimeille.

Mervin siirtyminen uuteen työyhteisöön sai alkunsa korona-ajan etätyösuositusten keskellä, eikä kollegoihin pääse tutustumaan samalla tavoin kuin kahvihuoneessa normaalioloissa. Etäisyydestä selviämiseen Merviä ovat auttaneet entuudestaan tutut ihmiset, sekä esihenkilön ja kollegoiden tuki. Hänen mukaansa ”tuki on tärkeää, kun tulee rakentamaan uutta paikkaa uutena ihmisenä. Asenteeni on, etten menetä kasvojani, jos pyydän apua. Ympäristösuunnittelu on minulle alana täysin uusi, jonka vuoksi koko ajan tulee vastaan uusia asioita ja käsitteitä.” Myös toimialan laajuus on Mervin sanojen mukaan yllättänyt – se, mitä kaikkea ympäristönsuunnittelu pitääkään sisällään. ”Envineerin laajentuminen ja sisäinen kasvu on ollut huimaa ensimmäisinä vuosina. On mielenkiintoista päästä seuraamaan yrityksen kasvua myös tulevina vuosina”, Mervi kertoo.

Envineerillä Mervi pelaa jatkuvaa sisävuoroa, mutta kesäisin vapaa-ajalla hänet tavoittaa myös torppaamasta juoksuja ulkovuorossa pesäpallokentillä. Hän valmensi naisten pesisporukoita noin 10 vuoden ajan, ja on sen jälkeen pelannut harrastesarjaa sekajoukkueessa. Pesäpallo tuo hyvää vastapainoa toimistotyölle, ja menestystäkin on harrastuksen osalta saavutettu: ”Savo-Karjalan kuntopesiksen aluemestaruus voitettiin viime kesänä. Silloin koronatilannekin oli rauhallisempi, ja koska kyseessä on ulkolaji, onnistui pelaaminen aika lailla normaalisti.”

 

Tervetuloa veneeseen, Mervi!

 

Mervin yhteystiedot:

Mervi Nevalainen
+358 50 5859 238
mervi.nevalainen@envineer.fi

Lue seuraavaksi

”Envineerillä voin syventää osaamistani”

Envineer kasvaa - kaksi uutta asiantuntijaa

”Meille on kiva tulla töihin”