Kokenut ympäristökonsultti aloitti Tampereella

Saimme lisävahvistusta toukokuussa avatulle Tampereen toimistolle, kun Kalle Putula aloitti 5.8. työt johtavana asiantuntijana. Kallella on yli 10 vuoden työkokemus ympäristökonsultoinnin parissa. Hän on ehtinyt tehdä paljon töitä esimerkiksi pilaantuneisiin maihin ja vanhoihin kaatopaikkoihin liittyvissä suunnittelu-, tutkimus- ja kunnostustöistä sekä rakennuttamistehtävissä.

Laajan osaamisensa johdosta, myös hänen työkuvansa tulee olemaan hyvin monipuolinen Envineerillä. Tehtävät pitävät sisällään mm. ympäristöön liittyvää rakennuttamista ja rakentamisen valvontaa sekä projektijohtamista. ”Työt ovat alkaneet vauhdikkaasti. Envineerillä odotan, että pääsen työskentelemään mielenkiintoisten projektien parissa ja että työtehtävät ovat monipuolisia”, Kalle kertoo odotuksistaan. Envineerille Kalle sopii toimitusjohtaja Niko Karjalaisen mukaan erinomaisesti: ”Kalle on energinen, positiivinen ja ammattimainen. Ne ovat kaikki ominaisuuksia, jotka myös kuvaavat meidän yrityskulttuuriamme ja työporukkaa.”

Jo alusta asti on ollut selkeää, että Tampereen toimiston toimintaa tullaan viemään eteenpäin. ”Meillä on Tampereen alueella paljon hankkeita ja asiakkaita. Haluamme palvella heitä entistäkin paremmin toimimalla heitä lähellä ja saada myös uusia asiakkaita. Toiseksi, Tampere on iso keskittymä, jossa on paljon osaamista. Uskon, että meidän on mahdollista löytää alueelta yhteistyökumppaneita sekä meille sopivaa osaamista myös jatkossa”, toimitusjohtaja Niko Karjalainen avaa Tampereen varalle tehtyjä suunnitelmia. Asiakasprojektien lisäksi Kallen tehtäviin kuuluu Envineerin toiminnan kehittäminen Tampereella. ”Tavoitteena on tarjota mahdollisimman laajasti palveluita täältäkin käsin”, Kalle lupailee.

Tervetuloa tiimiin Kalle! Kallen tavoitat Tampereen toimistolta alla olevista yhteystiedoista.

Kalle Putula
kalle.putula@envineer.fi
040 356 1975

Lue seuraavaksi

Sosiaalisten vaikutusten arviointi

Flexensin Kokkolaan suunnittelema vihreän vedyn laitoshanke on mittaluokaltaan Suomen suurimpia

Töissä Envineerillä: Mira Kehusmaa