Monipuoliset työtehtävät pitävät mielen virkeänä

Envineer tuli minulle ensi kerran tutuksi, kun opiskelin Savonian ammattikorkeakoulussa ympäristötekniikan insinööriksi. Huomasin sattumalta, että koulun käytävälle oli ilmestynyt Envineerin logo. Googlasin Envineerin ja miten hyvin sattuikaan, että kyseessä oli oman alan yritys, joka haki työntekijää Jyväskylään. Lähetin hakemuksen, ja sitten kävikin niin onnellisesti, että haastattelujen jälkeen pääsin tänne töihin.

Pidän työssäni siitä, että saan tehdä monipuolisesti eri teollisuusaloihin liittyviä projekteja ja että työtehtävissä on variaatiota. Kun pääsee tutustumaan eri alojen kiemuroihin ja uusiin asioihin, pysyy mieli virkeänä. Käytännössä työtehtäviini kuuluvat esim. YVA-prosessit, ympäristölupahakemusten laadinta sekä niihin liittyvät muut selvitykset ja näytteenottotehtävät. Erityisen mielenkiintoisia ovat olleet jätehuollon sekä metsä- ja kaivosteollisuuden projektit, niistä oppii aina jotain uutta. Olen päässyt myös mukaan erääseen ulkomaan projektiin, ja olenkin nauttinut työskentelystä kansainvälisessä työryhmässä projektin tiimoilta.

Tykkään Envineeristä todella paljon työpaikkana, koska meillä on läheinen ja lämmin tunnelma täällä töissä. Meillä on yhdessä tekemisen meininki. Lämmin tunnelma pysyy koko työporukan kesken hyvin, vaikka olemmekin eri puolilla Suomea. Meillä on töissä kokeneita ammattilaisia, joiden johdolla itsekin pääsee kehittymään ja oppimaan uutta.

Suosittelen Envineeriä työpaikkana henkilöille, jotka tykkäävät tehdä monipuolisia työtehtäviä laajasti ympäristötekniikan eri aloilla. Meillä myös tuetaan kehittymistä ja kouluttautumista yksilötasolla. Meillä on mieletön työyhteisö, josta jokainen varmasti löytää oman paikkansa!

– Petra Husso –

Lue seuraavaksi

Sosiaalisten vaikutusten arviointi

Flexensin Kokkolaan suunnittelema vihreän vedyn laitoshanke on mittaluokaltaan Suomen suurimpia

Töissä Envineerillä: Mira Kehusmaa