Uusi ympäristösuunnittelija Saana Nevalainen

Saana NevalainenKuopion toimistossa on uutena asiantuntijana aloittanut Ins AMK Saana Nevalainen, tehtävinään mm. ympäristönäytteenotot ja -selvitykset, raportoinnit sekä lupahakemusasiakirjojen laatiminen. Saanalla on ympäristötekniikan koulutuksen lisäksi kokemusta mm. vesihuoltoon liittyvien järjestelmien toimitusprojekteista sekä turvallisuuteen ja laatuun liittyvissä työtehtävistä.

”On todella mukava päästä Kuopioon ”oikeiden immeisten” joukkoon ja päästä mukaan nuorekkaaseen ja rentoon työyhteisöön. Olen yllättynyt kuinka monipuolisia ympäristökonsultoinnin hankkeita Envineerissä tehdään ja on todella ilo päästä hyödyntämään ja kehittämään osaamistani niiden parissa” Saana kertoo työpisteensä ääressä.

”Saana tuo kaivattua tuoretta resurssia joukkoomme sekä uutta näkökulmaa tekemiseemme. Jo muutaman päivän kokemus on osoittanut, että hän pystyy auttamaan meitä monella suunnittelualalla, kuten pima-hankkeissa, lupahakemusasioissa sekä kaivoshankkeiden ympäristöasioissa” projektipäällikkö Ari Kolehmainen toteaa tyytyväisenä.

Lue seuraavaksi

Uuden strategian keskiössä purjehduskulttuurin vahvistaminen

Kesätyö Envineerillä

Töissä Envineerillä: Matias Viitasalo