Envineer Oy:n ensimmäinen vastuullisuusraportti on julkaistu

Envineerin ensimmäinen vastuullisuusraportti on julkaistu, ja siihen on koottu tietoja vuosilta 2022–2023. Raportoinnin tavoitteena on ollut kerätä olennaisimpia tietoja vastuullisuudesta mahdollisimman kattavasti, sekä rakentaa pohja tulevien vuosien vastuullisuusraportoinnille. Vastuullisuusraportin painopisteet on määritelty Envineerin vastuullisuusstrategian, olennaisuusanalyysin ja CSRD-velvoitteiden perusteella.

”Ympäristökonsultoinnin parissa toimivana yrityksenä vastuullisuus on keskeinen osa strategiaamme sekä sosiaalisesta että ympäristöllisestä näkökulmasta. Meille vastuullisuus merkitsee sitä, että kaikessa toiminnassamme ihmiset ja ympäristö ovat etusijalla. Tämä periaate ohjaa meitä sekä asiakasprojekteissa että sisäisessä työssä”, Envineerin toimitusjohtaja Niko Karjalainen kuvaa vastuullisuustyön painopisteitä.

Raporttia luotsaamassa oli sisaryrityksemme Safetyneer, jolle vastuullisuuspalvelut ovat ydinliiketoimintaa. ”Vastuullisuusraportti on erinomainen tapa kertoa sidosryhmille, millä mallilla asiat yrityksissä ovat. Erityisen hyvänä pidän sitä, että ESG-asioista kerrotaan avoimesti, vaikka mikään pakko ei vielä olisikaan. Raporteista saa hyvän kuvan yritysten arvomaailmoista, kun katsoo mitä asioita korostetaan”, Safetyneerin toimitusjohtaja Marko Kiema kertoo.

Raporttiin pääset tutustumaan täällä: Envineer Oy vastuullisuusraportti 2023

Lue seuraavaksi

Vastuullisuusviestinnän ei tarvitse olla kilven kiillotusta

Osuma Weekend & Envineer

Luonnon ennallistaminen