EN FINLÄNDSK SPECIALISTFÖRETAG INOM MILJÖKONSTULTERING OCH -PLANERING

Hurdan är Envineer som företag? Hur jobbar vi och vad tror vi på? Från denna sida hittar du svaren och blir bekant med oss som företag.

Miljöbranschens specialister till ditt förfogande

Vi är ett finländskt specialistföretag, som arbetar inom miljösektorn. Vi arbetar med miljökonsulteringar och -planeringar runt omkring Finland. Vår starka kunnighet och ständiga törst efter utveckling, hjälper oss att erbjuda lösningar som är av hög kvalitet, har bästa praxis och följer lagstiftningen, för att stödja våra kunders verksamheter. Du kan vända dig till oss – oavsett om det handlar om en liten planeringsuppgift eller ledning av ett stort projekt.

Tillsammans är vi mer

Berättelsen om Envineer utgick ur viljan att göra miljökonsulteringar på ett nytt sätt: Vi konsulterar inte enbart, utan vi vill vara en aktiv partner, som hjälper kunden att uppnå sina mål, också långsiktigt. Vi ser att vi på Envineer, såväl som kunderna och samarbetspartner, är i samma båt. Endast genom att lita på varandra och agera effektivt, kommer vi uppnå vårt gemensamma mål.

Våra värden berättar hur vi agerar

Våra värden finns i ryggraden av hela företaget.

Nära

Vi finns nära våra kollegor, kunder och samarbetspartners i all vår verksamhet. Vi vill förstå kundens affärsverksamhet, så att vi kan skapa de bästa lösningarna både för kunden och för miljön.

Ödmjukt

Vi är tacksamma över det förtroende vi fått och vi vill visa att det är värt att lita på oss varenda dag. Vi arbetar med en driven attityd för att nå de tillsammans överenskomna målen.

Högklassigt

Vi arbetar högklassigt i både kundernas projekt och i olika projekt inom företaget. Vi följer vårt RALA-certifierat kvalitetssystem i all vår verksamhet.

Flexibelt

Vi är inte ett förbenat konsultföretag och vi har låg hierarki. Detta ger oss chansen att göra snabba och flexibla lösningar - både inom företaget och mot kundernas riktning.

Disciplinerat

Var och en har friheten att ordna innehållet på sin egen arbetsvecka. Friheten kräver också disciplin: samtligt förbinder alla sig i de tidtabeller och mål som gemensamt har blivit överenskomna inom projektet.

Vi bryr oss om

Vi bryr oss om människorna och deras välmående. Detta gäller alla; kunder, kollegor, samarbetspartners och andra intressentgrupper.

Är du intresserad av att jobba hos Envineer?

Vi har en ständig brist på specialister inom miljöbranchen. Se lediga jobb eller skicka en öppen ansökan.

Kontakta oss

Lämna en kontaktförfrågan

  • Genom att skicka, godkänner du sekretesspolicyn sekretesspolicyn och dataregistreringen.