Är du intresserad av att jobba hos Envineer?

Läs hurdan vi är som arbetsplats och se lediga jobb.

Lediga jobb

Nedan ser du våra lediga jobb. Oroa dig inte ifall listan inte innehåller ett ledigt jobb som motsvarar ditt kompetensområde, skicka en öppen ansökan åt oss.

"Alla drar i samma rep och hjälper varandra, genom att sträva mot det gemensamma målet."

Miljöspecialistföretag som sysselsätter de bästa inom branschen

Vi är ett specialistföretag specialiserad i miljöplanering och -konsultering, utrustade med ett brett spektrum av kompetenser. Våra kontor finns i Jyväskylä, Karleby, Kuopio, Tammerfors och Uleåborg, men vi betjänar våra kunder runt omkring Finland.

 

Envineer som arbetsplats

En varm och uppmuntrande atmosfär

Hos oss tas alltid nya anställda fördomsfritt emot i gänget och projekt. Vid behov, ger arbetskamrater alltid stöd och trygghet.

Alla är jämbördiga

Titlar och stela rangordningar hör inte till vår vardag. Hos oss värdesätts varenda ens åsikt och då det behövs, kan hjälp frågas av vem som helst.

Flera kontor, samma sammanhållning

Fastän våra kontor är geografiskt utspridda, gör vi kontinuerligt samarbete mellan kontoren. På detta sätt blir både egna, såväl som andra kontors arbetskamrater bekanta.

Kontinuerlig utveckling

Vi är ett växande företag och uppmuntrar varenda anställd att utveckla sig själv och på samma hela företaget. Vi vill gärna höra alla utvecklingsförslag.

Gemensamma rekreationsdagar

Rekreationsdagarna ordnas regelbundet både kontorsvis, som för hela Envineer-gänget. På detta sätt lär vi känna varandra ännu bättre, samtidigt som vi får en välförtjänt paus från arbetsvardagen.