Sinustako seuraava envineeriläinen?

Lue millainen olemme työpaikkana ja katso avoimet työpaikat.

Avoimet työpaikat

Tarvitsemme jatkuvasti uusia ympäristöalan asiantuntijoita. Katso avoimet työpaikkamme tai jätä meille avoin hakemuksesi alla olevan linkin kautta.

"Pääsen käyttämään ja kehittämään osaamistani laajasti."

"Envineerin työskentelykulttuuri on ihmis- ja asiakasläheistä. Asiakassuhteet ovat hyviä ja niistä pidetään huolta, kuten myös työntekijöistä."

"Kaikki vetävät yhtä köyttä ja auttavat toisiaan pyrkien yhteiseen päämäärään."

Alan parhaita työllistävä ympäristöasiantuntijayritys

Olemme laajalla osaamisella varustettu ympäristösuunnitteluun ja – konsultointiin erikoistunut asiantuntijayritys. Toimistomme sijaitsevat Jyväskylässä, Kokkolassa, Kuopiossa, Tampereella ja Oulussa, mutta palvelemme asiakkaitamme kaikkialla Suomessa

 

Envineer työpaikkana

Lämmin ja kannustava ilmapiiri

Meillä uusi työntekijä otetaan aina ennakkoluulottomasti suoraan mukaan porukkaan ja projekteihin. Työkavereista saa aina tarvittaessa tukea ja turvaa.

Kaikki ovat tasavertaisia

Tittelit ja kankeat arvojärjestykset eivät kuulu arkeemme. Meillä arvostetaan jokaisen mielipidettä ja keneltä vain voi kysyä apua, kun tarve vaatii.

Monta toimistoa, sama yhteishenki

Vaikka toimistomme ovat maantieteellisesti hajallaan, teemme jatkuvasti yhteistyötä yli toimistorajojen. Näin tutuksi tulevat niin oman kuin muiden toimistojenkin työkaverit.

Jatkuva kehitys

Olemme kasvava yritys ja kannustamme jokaista työntekijää kehittämään itseään ja samalla koko firmaa. Meillä saa ja pitää kertoa omat kehitysehdotuksensa.

Yhteisiä virkistyspäiviä

Virkistyspäiviä järjestetään säännöllisesti niin toimistokohtaisesti kuin koko Envineerin porukalle. Näin opimme tuntemaan toisemme vieläkin paremmin ja samalla saamme ansaitun irtioton työarjesta.