Geo- ja infrasuunnittelu

Suunnittelemme kestävän pohjarakenteen hankkeellesi

Ensiluokkainen geo- ja infrasuunnittelu luo pohjan hankkeesi menestykselle

Vankka ja kestävä pohja on ehdoton jokaisen rakennushankkeen onnistumiseksi. Teemme pohjatutkimusohjelmat, mittaukset ja geotekniset tarkastelut rakennuskohteissa suunnittelun tueksi. Meillä on kokemusta niin pienistä, suurista kuin geoteknisesti vaativistakin projekteista. Kerro meille suunnitelmistasi ja lähdetään luomaan vakaa pohja rakennushankkeellesi.

Hyödynnä monipuolista geo- ja rakennesuunnittelun osaamistamme

Olemme tehneet yleis-, rakennus- ja geosuunnitelmia useisiin eri käyttökohteisiin. Alla muutama esimerkki:

Rakennushankkeet – tarvitsetko rakennushankkeellesi perustamistapalausuntoa, rakennettavuus-, pohjavesi- tai maa-ainesselvitystä? Asiantuntijoiltamme löytyy osaamista niin pienten kuin suurtenkin hankkeiden suunnitteluun.

Infrahankkeet – Onko hankkeesi olennaisessa roolissa kestävät kadut, tiet tai radat? Luomme suunnitelmat, joiden avulla kulkureittisi pohjasta tulee kestävä.

Liikuntapaikat, kentät ja muut virkistysalueet – Jalkapallokenttä, laskettelurinne tai vaikkapa leikkikenttä. Olemme olleet mukana useiden erilaisten alueiden suunnittelussa ja kunnostamisessa. Tavoitteenamme on luoda virkistysalueellesi kestävä ja turvallinen pohjarakenne, jossa ihmisen on mukava liikkua.

Padot ja altaat – Suunnittelemme ja mitoitamme maapato- ja allasrakenteet kohteeseen parhaiten sopivista materiaaleista. Tämän lisäksi laadimme kaiken tarvittavan viranomaista varten.

Jätä yhteydenottopyyntö

  • Lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteen ja tietojen tallentamisen