Suomalainen ympäristökonsultoinnin ja -suunnittelun asiantuntijayritys

Millainen Envineer on yrityksenä? Miten toimimme ja mihin uskomme? Tältä sivulta löydät vastauksen ja tutustut meihin yrityksenä.

Ympäristöalan asiantuntijat tukenasi

Olemme suomalainen ympäristöalan asiantuntijayritys. Teemme ympäristökonsultointia ja -suunnittelua kaikkialla Suomessa. Vahva osaamisemme ja jatkuva kehittymisen jano auttavat meitä tarjoamaan asiakkaillemme laadukkaita, parhaita käytäntöjä ja lainsäädäntöä noudattavia ratkaisuja toimintansa tueksi. Voit kääntyä meidän puoleemme – olipa sitten kyse pienestä suunnittelutehtävästä kuin suuren projektin johtamisesta.

Yhdessä olemme enemmän

Envineerin tarina lähti halusta tehdä ympäristökonsultointia uudella tavalla: Emme vain konsultoi vaan haluamme olla aktiivinen kumppani, joka auttaa asiakasta saavuttamaan tavoitteensa myös pitkällä aikavälillä. Näemme, että niin me envineeriläiset, asiakkaat kuin yhteistyökumppanitkin olemme samassa veneessä. Vain toisiimme luottamalla ja tehokkaasti toimimalla saavutamme yhteisen päämäärämme.

Envineer on vastuullisuusjohtamisen palveluita tarjoavan Safetyneer Oy:n sisaryritys. Konsernin palveluksessa työskentelee tällä hetkellä noin 60 asiantuntijaa. Lisätietoja Safetyneerin palveluista löydät täältä: www.safetyneer.fi.

Arvomme kertovat miten toimimme

Arvomme kumpuavat yrityksemme ja jokaisen envineeriläisen selkärangasta.

Lähellä

Kaikessa, mitä teemme, olemme lähellä kollegaa, asiakasta ja yhteistyökumppania. Lähellä oleminen tarkoittaa tavoitettavuutta sekä avointa ja tiivistä vuorovaikutusta ihmisten välillä.

Nöyränä

Olemme kiitollisia saamastamme luottamuksesta ja haluamme osoittaa joka päivä olevamme luottamuksen arvoinen. Teemme töitä tinkimättömällä asenteella yhteisesti sovittujen päämäärien eteen.

Laadukkaasti

Teemme laadukasta työtä niin asiakasprojekteissa, kuin sisäisestikin. Noudatamme kaikessa tekemisessä RALA-sertifioitua laatujärjestelmäämme.

Joustavasti

Emme ole kaavoihin kangistunut konsulttitoimisto ja meillä on matala hierarkia. Tämä antaa meille mahdollisuuden tehdä nopeita ja joustavia ratkaisuja – niin sisäisesti kuin asiakkaiden suuntaan.

Kurinalaisesti

Jokaisella on vapaus järjestää oman työviikkonsa sisältö. Vapaus vaatii rinnalleen kuria: jokainen sitoutuu projekteissa sovittuihin aikatauluihin ja tavoitteisiin.

Välittäen

Välitämme ihmisistä ja heidän hyvinvoinnistaan. Tämä koskee kaikkia; asiakkaita, kollegoita, yhteistyökumppaneita sekä muita sidosryhmiä.

Oletko sinä seuraava envineeriläinen?

Meillä on jatkuva tarve ympäristöalan asiantuntijoille. Katso avoimet työpaikat tai lähetä avoin hakemus.

Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö

  • Lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteen ja tietojen tallentamisen