Näytteenotot ja tutkimukset ammattilaisten tekemänä

Sertifioidut näytteenottajamme ottavat näytteet niin maaperästä, vedestä, pohjavedestä, pintavedestä, sedimentistä kuin ilmasta.

Näytteenotot ja tutkimukset erilaisiin tarpeisiin

 

Tarvitseeko yrityksenne, yhdistyksenne tai kuntanne näytteenottoja esimerkiksi maaperästä, vedestä, pohjavedestä, pintavedestä, sedimentistä tai ilmasta? Teemme muun muassa seuraavia tutkimuksia:

 

  • Maaperätutkimukset
  • Sedimenttitutkimukset
  • Pohja- ja pintavesitutkimukset
  • Päästö-, laskeuma- ja pölytutkimukset
  • Melututkimukset
  • Pohjatutkimukset

 

Erilaisia tutkimuksia tarvitaan esimerkiksi vahinkotilanteissa, rakennustoiminnassa tai viranomaisvelvoitteesta. Me olemme mukana prosessissa aina suunnittelusta näytteenottoon ja raportointiin, asiakkaamme toiveiden ja tarpeen mukaan. Autamme aina ketterästi, räätälöidysti sekä kustannus- ja resurssitehokkaasti.

 

Todellisuutta vastaavat näytteet

Sertifioidut näytteenottajamme huolehtivat, että näytteet otetaan oikein ja oikeista paikoista. Näytteiden analysoinnissa käytämme akkreditoituja laboratorioita. Näin varmistamme, että näytteiden antama tieto kuvaa todellisuutta parhaimmalla mahdollisella tavalla. Näytteenottajamme ovat käyneet Suomen Ympäristökeskuksen sertifioituja koulutuksia eri osa-alueisiin liittyen. Tällä varmistetaan, että meiltä löytyy sertifioituja näytteenottajia monille aloille.

 

Laboratoriokokeiden lisäksi osa näytteistä voidaan analysoida paikan päällä. Kumppanimme 3AWaterin menetelmä auttaa todentamaan liuenneiden metallien pitoisuudet muutamassa minuutissa. Kysy lisää!

Ota yhteyttä paikalliseen asiantuntijaasi

Jyväskylä

Johtava asiantuntija

Kokkola

Vanhempi asiantuntija

Kuopio

Johtava asiantuntija

Oulu

Johtava asiantuntija