Envineerillä voin syventää osaamistani

Marraskuun alussa Envineerin Kokkolan toimistolla aloitti asiantuntijana Jani Blomqvist. Hänen toimenkuvansa koostuu pääasiassa maaperä- ja vesinäytteenotosta sekä pilaantuneiden maa-alueiden kunnostusten suunnittelusta ja valvonnasta. ”Käytännössä olen ns. jokapaikanhöylä ja vietän suurimman osan työajastani toimiston ulkopuolella erilaisissa maastotöissä”, kertoo Jani tarkemmin tehtävistään.

”Hain Envineerille, koska halusin kehittyä ammatillisesti ja päästä työurallani eteenpäin.” Jani vastaa kysyttäessä miksi hän haki Envineerille töihin. Ja hän jatkaa: ”Työskentely yhteistyössä kokeneiden asiantuntijoiden kanssa, jotka opastavat ja neuvovat ongelmatilanteissa eteenpäin, onkin valtava voimavara kehittymisen kannalta.”

”On ollut mahtavaa saada Janin kaltainen ammattilainen meille töihin”, kertoo Toni Uusimäki, Kokkolan toimiston vetäjä. ”Janilla on vahva työkokemus ja hän omaa loistavan huumorin sekä vahvan asenteen, jotka sopivat yritykseemme enemmän kuin hyvin”, Toni jatkaa.

Miltä ensimmäiset viikot ovat tuntuneet uudessa työpaikassa? ”Envineerillä aloittaminen oli helppoa, koska tunsin jo entuudestaan useita yrityksen työntekijöitä. Olen huomannut, että eri alojen asiantuntijat tekevät täällä todella tiiviisti yhteistyötä keskenään. Kaikki vetävät yhtä köyttä ja auttavat toisiaan pyrkien yhteiseen päämäärään. Envineer tuntuukin kuin suurelta perheeltä ja täällä on käynnissä oikein hyvä pöhinä. Tänne on ollut mukava tulla töihin.”

Tervetuloa Envineeriin Jani!

Janin yhteystiedot
040 1289 586
jani.blomqvist@envineer.fi

Lue seuraavaksi

Sosiaalisten vaikutusten arviointi

Flexensin Kokkolaan suunnittelema vihreän vedyn laitoshanke on mittaluokaltaan Suomen suurimpia

Töissä Envineerillä: Mira Kehusmaa