Envineerille on myönnetty Avainlippu -merkki

Envineerille myönnetty Avainlippu -merkki

 

Suomalaisen Työn liitto Ry on myöntänyt Envineerille Avainlippu-merkin Suomalaista palvelua -kategoriassa. ”Olemme innoissamme Avainlippu-merkistä! On kunnia olla yksi tämän tunnetun ja arvostetun merkin kantajista. Mielestämme se kertoo myös siitä, että yrityksemme arvopohja on tukeva ja olemme osaltamme mukana kehittämässä suomalaista yhteiskuntaa,” yksi Envineerin perustajista, Toni Uusimäki iloitsee.

Avainlippu-merkin saadakseen, palveluyrityksen kotimaisuusaste tulee olla vähintään 50%, yrityksellä tulee olla merkittävä kotimainen omistusosuus sekä pääkonttorin ja toimivan johdon tulee sijaita Suomessa. ”Halusimme hakea Avainlippu-merkkiä, sillä koemme, että kotimaisuus on meille tärkeä arvo ja suomalaisuus on myös tärkeä osa Envineeriä. Lähtökohtaisesti jo koimme, että täytimme Avainlipun tärkeimmät kriteerit,” Toni avaa miksi Avainlippu-merkkiä lähdettiin tavoittelemaan ja tarkentaa: ”Olemme täysin suomalaisomisteinen ja kaikki toimipisteemme ovat Suomessa. Lisäksi kotimaisuuden arvostaminen näkyy yhteistyökumppanivalinnoissamme. Erityisesti tilanteissa, joissa emme voi tarjota jotain palvelun osaa itse, lähtökohtana on, että pyrimme yhteistyöhön paikallisen yrityksen tai yrittäjän kanssa.”

Vastuullisuus, suomalaisuus ja innovatiivisuus ovat osa identiteettiämme.

Avainlipun edustamat asiat istuvat Tonin mukaan luonnostaan Envineerin arvoihin ja strategiaan: ”Lähellä toimiminen ja lähellä oleminen kuuluvat perusarvoihimme, jotka ovat kirkkaana työntekijöidemme ja omistajiemme mielissä. Lisäksi vastuullisuus, suomalaisuus ja innovatiivisuus ovat osa identiteettiämme. Avainlippu osoittaa, että ulkopuolinen ja riippumaton toimija on vahvistanut, että tämä ei ole pelkkää sananhelinää, vaan että kotimaisuus on oikeasti syvällä perusarvoissamme ja näkyy myös toiminnassamme.”

 

Lue seuraavaksi

Sosiaalisten vaikutusten arviointi

Flexensin Kokkolaan suunnittelema vihreän vedyn laitoshanke on mittaluokaltaan Suomen suurimpia

Töissä Envineerillä: Mira Kehusmaa