”Haluan yhdistää työssä kaikkea osaamistani”

Uusi työntekijä Laura Raerinne esittäytyy

Tampereen toimistollamme aloitti joulukuun alusta uusi työntekijä, Laura Raerinne. Diplomi-insinööriksi valmistunut Laura työskentelee suunnittelijana ja hän vahvistaa meidän geoteknistä osaamistamme.

Hänen osaamisalueeseensa kuuluvat mm. erilaiset maarakenteet kaivos- tai maa-ainesottoalueilla.

 

Laura jatkaa opiskeluja työn ohessa.

”Opiskelen maisteriopintoja geologian alalta. Haaveenani on päästä työssä yhdistämään kaikkea osaamistani.” Toinen ammatillinen haave on päästä toteuttamaan töissä ympäristönäkökulmaa esimerkiksi maa-ainesoton ja kaivostoiminnan suunnittelussa.

”Se sopii omaan arvomaailmaani”, Laura kertoo. Hän odottaa innostuneena yhteistyötä muiden envineeriläisten kanssa.

”Täällä on töissä paljon kokeneita asiantuntijoita. On hienoa, että pääsen kehittämään osaamistani heidän kanssaan. Odotan, että pääsen yhdistämään työssäni erilaisia näkökulmia, joita kukin asiantuntija tuo.”

 

Laura on aiemmalla työurallaan tehnyt muun muassa katu- ja kunnallisteknistä geosuunnittelua. Kiinnostus Envineeriä kohtaan kasvoi, kun hän kuuli hyvistä työkokemuksista yrityksessä. Laura on ilahtunut siitä, miten hyvin hänet on otettu vastaan uudessa työyhteisössä.

”Työyhteisö vaikuttaa mukavalta, ja minut on otettu vastaan lämpimästi. Työkaverit muilta Envineerin toimistoilta ovat olleet yhteydessä ja toivottaneet tervetulleeksi. Siksi olen tuntenut oloni erityisen tervetulleeksi yritykseen.”

 

Lauran yhteystiedot

040 1961 639

laura.raerinne@envineer.fi

Lue seuraavaksi

Sosiaalisten vaikutusten arviointi

Flexensin Kokkolaan suunnittelema vihreän vedyn laitoshanke on mittaluokaltaan Suomen suurimpia

Töissä Envineerillä: Mira Kehusmaa