Tervetuloa veneeseen, Hannu!

Kuluva kesä kasvatti vakituista venekuntaamme useammalla uudella envineeriläisellä. Hannu Jordan on Matiaksen ohella toinen Envineerin oransseissa jatkanut asiantuntija, joka aloitti työskentelyn meillä opintojensa aikana ja siirtyi valmistumisen jälkeen vakituiseksi purjeenreivaajaksi.

Työkaverina Hannu aloitti meillä tammikuussa, kun hän ympäristötekniikan opintoja viimeistellessään tuli suorittamaan opintoihinsa liittyvää harjoittelua. Opinnoissaan Hannu suuntautui suunnittelupuolelle ja alkuvaiheen urallaan Envineerillä hän on avustanut vanhempia suunnittelijoitamme isommissa kaatopaikka- ja kenttärakenteisiin liittyvissä projekteissa. Hannu teki meillä myös asiakasprojekteihin liittyvän opinnäytetyönsä. ”Opparini aiheena oli rakentaa työkalu allasrakenteiden mitoittamiseen. Valmistuttuaan se tuli Envineerin suunnitteluyksikön käyttöön.”

Ura ympäristötekniikan parissa valikoitui alun perin kiinnostuksesta luontoa ja luonnossa liikkumista kohtaan. Luonnon tarjoama rauha on tuonut hyvää vastapainoa urheiluharrastuksille. Nuoren asiantuntijan rooliin on vuodenaikojen mukaan vaihtelevasti kuulunut suunnittelun ohella maastokäynnit muun muassa vesistönäytteenotoissa ja PIMA-työmailla. Hannun esihenkilönä toimivaan Janneen Hannun kyky monipuolisiin tehtäviin on tehnyt vaikutuksen. ”Hannu teki meille opinnäytetyönään hienon projektin, mistä oli hyvä lähteä jatkamaan. Tavoitteena on, että hän tekee ensimmäisen vuoden aikana mahdollisimman monipuolisesti projekteja ja sen jälkeen lähdetään suunnittelemaan hänen osaamisensa kehittämistä sekä henkilökohtaista urapolkua Hessun avulla”, Janne kertoo. ”Hessu” on vapaaehtoinen prosessi, joka koostuu Envineerin työntekijöiden henkilökohtaisten kehittämissuunnitelmien laadinnasta ja tavoitteiden seurannasta.

Hannu on omien sanojensa mukaan sopeutunut työyhteisöön erittäin hyvin. ”Envineerillä on tosi hyvä yhteisö, jossa on helppo saada kaikilta apua. Täällä on niin rento ilmapiiri.” Kahvitauoilla nousee ympäristöasiantuntijoista esiin kykyjä myös CV:n ulkopuolelta. Hannun supervoima on pettämätön kyky tunnistaa maailman eri valtioiden liput. Ja koska kisaviettiä ei kollegoilta puutu, ovat ainakin Petra, Pauliina ja Aku aloittaneet urakan haastaa Hannun lippukuninkuutta opettelemalla hiljalleen eri maanosien valtioita ja niiden lippuja.

Kunhan maailma taas avautuu ja pääsemme ihmisiä kahville kutsumaan, toivotamme lämpimästi tervetulleeksi lisää kisailuhenkisiä ihmisiä Hannua ja muita haastamaan!

Hannun yhteystiedot:
hannu.jordan@envineer.fi
+358 45 8572 702

Sosiaalisten vaikutusten arviointi

Flexensin Kokkolaan suunnittelema vihreän vedyn laitoshanke on mittaluokaltaan Suomen suurimpia

Töissä Envineerillä: Mira Kehusmaa