Tutustu suunnittelijaamme Teea Uusimäkeen

Kaavoituksen ja maankäytön asiantuntija vahvistaa Envineerin suunnittelutiimiä

Marraskuun alussa vahvistimme osaamistamme maankäytön suunnittelun saralla, kun arkkitehdiksi valmistunut Teea Uusimäki aloitti Kuopion toimistolla suunnittelijana. ”Aloitin arkkitehdin opinnot jo vuonna 2012, josta lähtien olen ollut tiiviisti mukana työelämässä opiskelun ohella. Olen työskennellyt enimmäkseen kaavoituksen ja maankäytön suunnittelussa, joiden parissa tulen työskentelemään myös Envineerillä,” hän kuvailee ammattiosaamistaan. ”On ollut todella hienoa saada Teean kaltainen oma-aloitteinen ja innokas arkkitehti vahvistamaan meidän suunnittelutiimiämme. Hän on tuonut uusia ja laajempia mahdollisuuksia Envineeriin suunnittelupalveluihin”, Teean esihenkilö Toni Salonen kertoo.

Teea halusi hakea Envineerille töihin, sillä oli kuullut yrityksestä paljon hyvää. ”Olen saanut sellaisen kuvan, että tämä on työpaikka, jossa viihdytään ja jossa pidetään huolta työntekijöistä ja työkavereista. Lisäksi olen ymmärtänyt, että yrityksen puolelta kannustetaan työntekijöitä kehittymään, kouluttautumaan ja etenemään urallaan,” hän muistelee aikaisempia mielikuviaan yrityksestä.

Lupsakka ja ihmisten parissa viihtyvä Teea iloitsee, että on päässyt tutustumaan uusiin työkavereihin ja ja yrityksen arkeen: ”Odotukset ovat täyttyneet aivan mahtavasti ja Envineerin ilmapiiri vaikuttaa huikealta. Olen kyllä viihtynyt, kun työkaverit ovat mukavia ja huumorintajuisia ihmisiä. Odotan kovasti, että pääsen tekemään heidän kanssaan yhteistyötä erinäisten projektien yhteydessä.” Töiden vastapainoksi hän pitää käsillä tekemisestä; erityisesti keramiikka sekä kutominen ovat lähellä sydäntä. Lisäksi yrttien ja chilien kasvatus sekä sienestäminen ovat Teealle rakkaita harrastuksia.

 

 

Teean  yhteystiedot:

Teea Uusimäki
+358 40 0654 365
teea.uusimaki@envineer.fi

Lue seuraavaksi

Sosiaalisten vaikutusten arviointi

Flexensin Kokkolaan suunnittelema vihreän vedyn laitoshanke on mittaluokaltaan Suomen suurimpia

Töissä Envineerillä: Mira Kehusmaa