Marjaana aloitti ympäristöriskinarvioinnin tehtävissä

Marjaana aloitti ympäristöriskinarvioinnin tehtävissä

Vuoden alussa haimme tiimimme vahvistukseksi kokenutta ympäristöriskinarvioinnin asiantuntijaa, jonka tehtävänä olisi osallistua mm. kohdekohtaisiin riskinhallintatarpeen arviointeihin sekä erilaisiin YVA- ja ympäristölupamenettelyihin liittyviin projekteihin. Tehtävään valikoitui jo reilu 10 vuotta ympäristökonsultoinnin parissa työskennellyt Marjaana Salonen. ”Hain Envineerille, koska avoin työpaikka ja tehtävänkuva vaikuttivat mielenkiintoisille,” Marjaana perustelee hakemistaan Envineerille. ”Meillä oli tähän paikkaan hyvin tiukat kriteerit. Kun totesimme Marjaanan olevan tehtävään lähes täydellinen ”match”, valinta oli helppo,” Marjaanan esimies Janne Nuutinen kertoo.

Marjaana aloitti vanhempana asiantuntijana huhtikuun alussa. Vaikka töiden aloitusajankohta sattui poikkeustila-aikaan, ovat Marjaanan työt alkaneet vauhdikkaasti. ”Työt ovat lähteneet hyvin käyntiin. Hommaa tuntuu olevan paljon ja pari tarjoustakin on jo tehty,” hän kuvailee ensimmäisiä työviikkoja ja jatkaa: ”Envineer vaikuttaa todella mielenkiintoiselta työpaikalta ja on mukava työskennellä tällaisessa tiiviissä yhteisössä, jossa työkaverit ovat helposti tavoitettavissa.”

Envineerillä työskentelee useita työkavereita, jotka ovat tulleet tutuksi Marjaanalle uran eri vaiheissa. ”Se, että moni on jo ennestään tuttu, on varmasti helpottanut työhön tuloa tällaisena aikana, jolloin ei oikeastaan saa nähdä ketään”, Marjaana pohtii ja jatkaa: ”Uusiin työkavereihin olen päässyt tutustumaan kahvitauoilla ja visailuilloissa, jotka on järjestetty Microsoft Teamsin kautta.”

 

Tervetuloa Envineerille Marjaana!

 

 

Marjaana työskentelee Jyväskylän toimipisteellä ja hänet tavoittaa alla olevilla yhteystiedoilla:

 

Marjaana Salonen
+358 50 3649 807
marjaana.salonen@envineer.fi

Lue seuraavaksi

Sosiaalisten vaikutusten arviointi

Flexensin Kokkolaan suunnittelema vihreän vedyn laitoshanke on mittaluokaltaan Suomen suurimpia

Töissä Envineerillä: Mira Kehusmaa