Arvonnan säännöt

Wappu-arvonnan säännöt

1. Järjestäjä

Kilpailun järjestää Envineer Oy, jäljempänä ”Envineer”. Y-tunnus: 2850396-1. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja kilpailuun liittyviä päätöksiä sekä osallistumissivustolla olevia tarkentavia ehtoja.

2. Osallistuminen

Kilpailuun voivat osallistua kaikki yksityishenkilöt lukuun ottamatta Envineerin palveluksessa olevia henkilöitä. Kilpailuun voi osallistua 29.4. – 4.5.2020 välisenä aikana kommentoimalla kilpailujulkaisuun oma arvaus joko kirjoittamalla, kuvalla tai videolla sekä tykkäämällä Envineerin Facebook-sivusta.

3. Osallistumisaika

Osallistumisaika alkaa 29.4.2020 ja päättyy 4.5.2020 klo 15.00. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja vastauksia ei oteta huomioon.

4. Palkinnot

Voittaakseen henkilön tulee tykätä Envineerin Facebook-sivusta sekä kommentoida kilpailujulkaisua Facebookissa. Kaikkien kilpailujulkaisua kommentoineiden kesken arvotaan Envineerin kesäselviytymispakkaus (arvo n. 150€), joka sisältää varusteita joka säähän. Pakkauksesta löytyvät mm. Röhnö -ilmasohva, riippumatto, hyttyskarkotin, auringolta suojaava lippis, kylmältä suojaava pipo, teleskooppigrillitikut ja kalamiehen välineitä. Kilpailun voittaja arvotaan 4.5.2020 kilpailuajan päätyttyä. Envineer voi evätä henkilön osallistumisen epäsoveliaan käytöksen perusteella. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi tavaraksi.

5. Kilpailussa voittaminen ja palkinnoista ilmoittaminen

Kilpailun voittaja arvotaan osallistumisajan päätyttyä ja palkinnosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti sosiaalisen median kautta. Mikäli palkinnon voittanut osallistujaa ei tavoiteta virheellisten yhteystietojen vuoksi neljän (4) päivän sisällä tai jos palkinto palautetaan virheellisten tietojen tai muun toimitusesteen vuoksi, palkinto voidaan arpoa uudelleen. Mikäli voittaja on menetellyt näiden sääntöjen tai kilpailun muiden ehtojen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, johtaa tämä hylkäämiseen.

6. Vastuut

Järjestäjä vastaa palkinnon arpajaisverosta. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kilpailuun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Palkinnon voittaja vapauttaa Envineerin kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta sekä vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Envineerin vastuu ei ylitä missään tilanteessa näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntöjen muutoksiin.

7. Henkilötietojen käsittely ja käyttäminen

Osallistuja myöntää Envineerille oikeuden käyttää palkinnon voittaneen osallistujan nimeä tai lausumaa kilpailuun liittyvässä aineistossa eri medioissa ilman erillisiä suostumuksia tai eri korvausta. Yhteystietoja käytetään vain voitosta ilmoittamiseen.